Cautare

1655 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.08 secunde)
Astfel, cu ocazia workshop-ului Dremel, organizat in acest an in locatia Energiea din Bucuresti, divizia de scule electrice Bosch a anuntat oficial lansarea "Clubului de Bricolaj Dremel", un proiect menit sa promoveze conceptul de DIY (do-it-yourself) in randul copiilor din gradinitele, scolile si liceele care au in dotare sau folosesc uneltele Dremel.
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
"Trustul Intact isi poate respecta toate angajamentele" Camelia Voiculescu, actionar al Intact Media Group (IMG), a acordat in exclusivitate un interviu Agentiei Nationale de Presa Agerpres, in care a vorbit despre evenimentele din viata sa, precum condamnarea tatalui sau, Dan Voiculescu, rechizitionarea cladirilor in care se afla sediile celor cinci televiziuni, confiscarea a milioane de lei din conturi, dar si despre business si masurile pentru viitorul apropiat.
Carrefour va detine si va opera un hipermarket de 12.000 m2 Centrul comercial va avea in total 70.000 m2 de spatiu total inchiriabil cu 200 de magazine Investitie in valoare de 180 milioane euro Deschidere programată
Baschetbalistul american a fost trimis in teren de antrenorul Andelko Mandic in amicalul cu Energia Rovinari, castigat de gorjeni cu 99-91, dar nu a convins, iar SCM-U a renuntat sa-l achizitioneze Cu cateva zile inainte de startul returului Diviziei A, antrenorii echipei SCM-U mai cauta jucatori care sa suplineasca plecarile sarbilor Bajic si Vlaskovic.
Cele doua echipe de handbal masculin de seniori din Oltenia, Energia Lignitul Targu Jiu (Liga Nationala) si CS Universitatea Craiova (Divizia A) au disputat ieri un joc scoala in Banie, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu".
Dupa ce, in primul meci din 2012, disputat la Giurgiu, craiovenii nu au putut folosi doi jucatorii importanti, canadianul Steve Ross si americanul LeVar Seals, la antrenamentul de miercuri s-a accidentat si capitanul echipei, Branislav Tomic.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova se mobilizeaza in disputele cu echipele puternice din campionatul Diviziei A1. Acest lucru s-a vazut si sambata dupa-amiaza cand jucatorii olteni au primit vizita formatiei Dinamo Bucuresti, in cadrul etapei a 13-a.
Echipa masculina de volei SCM-U Craiova disputa saptamana aceasta doua partide dificile, in compania unor adversari puternici. Primul meci se va desfasura astazi dupa-amiaza, elevii lui Dan Pascu si Claudiu Mitru urmand sa intalneasca, in deplasare, formatia Steaua Bucuresti, in cadrul etapei a 19-a din Divizia A1.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Capitanul nationalei de handbal feminin, Cristina Varzaru, a declarat ca oficialii Viborg HK au acceptat incetarea colaborarii cu ea cu un an mai devreme decat era prevazut si ca revine in Romania, urmand sa joace la Terom Z Iasi.
Handbalistii de la CS Universitatea Craiova au pierdut meciul disputat miercuri dupa-amiaza in deplasare, cu National Sighisoara, scor 22-39. ... Mai precis, probleme de lot, pentru ca in partida de la Sighisoara trei dintre jucatorii olteni au suferit accidentari. ... In minutul 12 al partidei aveam deja doi jucatori accidentati.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Handbalistii de la Energia Targu Jiu sunt mai putini la antrenamente, deoarece unii dintre ei au fost convocati la loturile nationale Energia Pandurii Targu Jiu se pregateste in efectiv redus in aceasta saptamana, patru dintre componentii echipei de handbal fiind convocati la loturile nationale, Mihai Paius la lotul "A", Darius Apolzan si Alexandru Asoltanei la lotul "B", iar Razvan Mledenciu la nationala de tineret.
Surprinzatoare, in sensul negativ, sunt procentajele lui Rajko Kljajevic, care in 18 minute petrecute pe teren nu a aruncat niciodata la cos, pivotul sarb contribuind doar cu 2 recuperari defensive si o pasa decisiva.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. Oltencele pot parasi ultimul loc daca bat echipa moldoveana, aflata la un punct in fata lor.
De acest nume se leaga amintiri foarte placute, in special de Craiova Maxima, numerosul public alb-albastru amintindu-si cu nostalgie si mai ales cu zambetul pe buze de "incursiunile"
Studentele de la trei facultati din cadrul Universitatii din Craiova, Facultatea de Educatie Fizica si Sport (FEFS), Facultatea de Chimie si Facultatea de Pedagogie a Invatamantului Primar si Prescolar (PIPP) s-au echipat miercuri in tinuta sport si s-au prezentat la Sala Sporturilor "Matei Basarab"
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
google-analytics.com